RVS Sidebars

Verschillende modellen leverbaar

MEER INFORMATIE

 

 

Bumperplaten

Houden je achterbumper als nieuw

MEER INFORMATIE

 

 

Verzend informatie


Verzend informatie
Na je bestelling krijg je automatisch een mail dat de bestelling goed is aangekomen. Je kunt meteen controleren of de bestelling juist is. Let bijvoorbeeld op de Wielbasis en de totale lengte van je auto en controleer of het bouwjaar van het model auto klopt. Contact ons zo snel mogelijk als de bestelling niet klopt. De bestelling word ook door ons nagekeken en daarna verwerkt. Na verwerking krijg je een mail met de verzend datum en verwachte leverdatum. 95% van onze producten wordt binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. De overige 5% komt voor rekening van incidentele gaten in onze voorraad én van imperialen. Hier gaat immers wat assemblagetijd in zitten. In beide gevallen nemen we contact met je op, zodat we een specifieke leverdatum kunnen afspreken.

Bij het plaatsen van een bestelling gaan we ervan uit dat je het laat bezorgen op je huisadres/bedrijfsadres. In de kassa kun je echter ook een afwijkend bezorgadres kiezen.

Gratis bezorging in Nederland en België

We leveren alle bestellingen GRATIS in Nederland en België, in onze shop geen onverwachte verzendkosten.

Afhalen in onze showroom in Schijndel

Natuurlijk kun je de bestelde producten ook gratis op komen halen in onze showroom in Schijndel. Laat van te voren even weten dat je het af komt halen zodat we de bestelling alvast voor je klaar kunnen zetten.

Montage in onze showroom in Schijndel


Als service bieden we ook montages aan. In het geval je een montage wilt, kun je de accessoires online bestellen en bij bestelling aangeven dat je een montage in wilt plannen. We nemen in dit geval contact met je op om een afspraak te maken wanneer het je het beste uit komt. Montages kunnen alleen uitgevoerd worden tijdens onze openingstijden. De kosten van de montage kun je in onze showroom afrekenen nadat de accessoires gemonteerd zijn.

Partners

Voor kleine bestellingen werken we samen met DPD en Transmission. Voor de grotere bestellingen, zoals imperialen, werken we samen met het in Automotive gespecialiseerde koeriersbedrijf Parts Express. Hierdoor ben je verzekerd van kundige levering binnen de afgesproken levertijd.

Welkom bij Vooruwbus


Wij zijn gespecialiseerd in functionele autoaccessoires voor bedrijfswagens. Wij leveren onderandere sidebars, achterbars, treeplanken, raamroosters en achteropstappen. Bezoek onze shop voor het complete aanbod. Vragen? Neem contact met ons op.

Adres gegevens


VOORUWBUS

(Bronco Automotive B.V.)
Huygensweg 12
5482 TG Schijndel

KvK nummer: 71164596
BTW nummer: NL858605259B01


Contact gegevens

foo icon 1 Telefoon
+31 (0)73 – 203 26 41
foo icon 2 E-mail:
foo icon 3 Adres:
Huygensweg 12
5482TG Schijndel

Openingstijden


Ma. - Do. van 08.00h tot 17.00h
Vr. van 08.00h tot 15.00h

Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Telefonisch bereikbaar:
Ma. - Do. van 09.30 - 17.00
Vr. 09.30 - 15.00